Криптобіржа Coinbase збереже кошти

Відмінністю цієї валюти від інших електронних валют є те, що вона не регулюється якимось центром, а також державою. Вона не випускається ніким. Дані про скоєні угоди перебувають у спеціальній базі даних. Розпорядження чужими грошима тут обмежено.

Ідеологія її дуже проста. Певна людина може мати ті самі монети в певний період часу. Операцію передачі при цьому скасувати неможливо.

Криптовалюта у кріптобіржі відгуки про Coinbase відрізняється від електронної валюти безліччю позитивних моментів. У разі звичайної електронної валюти шахраям легко здійснити крадіжку кредитної картки або електронних грошей. Постраждалій стороні доводиться доводити факт крадіжки, і оскільки банки несуть безпосередню відповідальність за рух грошових потоків, вони повинні компенсувати збитки. Але може статися і такий випадок, що банки самі будуть учасниками злочинів. Крім цього, не виключено ризик злому системи безпеки або блокування гаманця.

Не завжди втрачені кошти можна легко повернути. Криптовалюта покликана забезпечити високу безпеку коштів. Це можливо завдяки використанню методів криптографії. Держава не зможе маніпулювати коштами, оскільки криптовалюта позбавлена ​​центру управління.

Емісія икскоинов суворо обмежена алгоритмом мережі.

Криптовалюта ixcoin дозволяє використовувати ті самі засоби не раз. Приємним моментом є відсутність обов’язкових комісійних зборів. Користувачі можуть здійснити їх за бажанням самостійно.

Таким чином, криптовалюта є найбільш надійною.

Криптовалюта ixcoin – альтеранатива bitcoin

Інакше кажучи, ця валюта повністю децентралізована. Операції здійснюються за допомогою пірингового інформаційного обміну (P2P). При цьому програмне забезпечення для цієї валюти поширюється безкоштовно і повністю відкрито. Це дозволяє зробити платежі абсолютно безкоштовними та неконтрольованими жодними службами. Роботу самої системи ніхто зупинити чи теж перервати не може.

Ще одна важлива перевага цієї системи полягає в тому, що транзакції в будь-яких напрямках є абсолютно безкоштовними. Отримати монети можна двома способами. Найпростіший – купити за допомогою будь-якої з традиційних валют. Є ще один – створення (генерація) монет власними силами, а точніше за допомогою використання спеціальної програми. На даний момент отримання монеток таким способом є важким завданням, оскільки потребує великих потужностей.

Близько півтора року тому було створено нову криптовалюту ixcoin. Загалом вона мало чим відрізняється від bitcoin. Тому правильніше називати її клоном або форком bitcoin.

Згідно з інформацією офіційного сайту, у нової криптовалюти є інший ланцюжок блоків. За кожний блок нараховується 96 монет. Але загальна кількість монет обмежена лише 21 мільйонами. У зв’язку з цим вже за 4 роки вона припинить генеруватися.

Для “видобування” валюти використовувати можна ті самі програми (так звані майнери), що і для видобутку bincoin. Це з тим, що це криптовалюты мало чим відрізняються друг від друга.

Comments are closed.