Корпусні меблі для дому від «Меблі-ПВМ»: зручні, стильні та недорогі

Шафи-купе, гардеробні та кухонні меблі здатні впорядкувати простір вдома та зробити пошук речей простим і швидким. Потрібно лише вибрати корпусні меблі відповідного розміру та комплектації. Варто також зважати на дизайн, вартість і матеріали, з яких виготовлені меблі для дому. Шафи в передпокої, спальнях, вітальні, а також кухонні меблі мають бути:

  • досить місткими, щоб розмістити у них всі потрібні речі;
  • зручної конструкції, яка дозволяє максимально ефективно використовувати кожне відділення, полицю та шухляду;
  • безпечними та надійними;
  • привабливими та відповідними по стилю вашій оселі;
  • довговічними.

Знайти широкий асортимент меблів, які відповідають всім вищезгаданим критеріям, ви можете в компанії «Меблі-ПВМ» і замовити тут як готові шафи, так і виготовлення меблів за індивідуальним проектом.

Шафа-купе на замовлення від «Меблі-ПВМ»

Шафи для квартири та приватного будинку

Шафи-купе для одягу продовжують бути найбільш популярним рішенням для спальні та передпокою. Проте класичні моделі з розпашними дверима подеколи бувають більш доречними, наприклад, якщо є потреба мати можливість одразу побачити вміст всієї шафи чи меблі потрібні терміново. Розмаїття дизайнів зовнішніх панелей шаф дає змогу кожному вибрати модель собі до смаку. Дверці шафи можуть мати:

  • природній відтінок дерева;
  • покриття фарбою будь-якого кольору;
  • суцільну чи часткову накладку з дзеркала;
  • фотодрук або візерунок, нанесений піскоструєм;
  • вставки з інших матеріалів.
Шафа-купе на замовлення від «Меблі-ПВМ»

Запорукою того, що шафа буде служити протягом тривалого часу, є міцна та надійна фурнітура. Вибираючи меблі для дому, переконайтеся, що їх укомплектовано петлями, напрямними, роликовими системами та ручками високої якості від перевірених виробників. «Меблі-ПВМ» виготовляє бюджетні шафи з МДФ та більш дорогі моделі з натурального дерева.

Кухні на замовлення – практичні та індивідуальні

Кожен, хто готує вдома, розуміє, наскільки важливо правильно організувати кухонний робочий простір. Кухні, виготовлені за індивідуальним проектом, враховують не лише розміри приміщення та власне меблів, а й ваші звички. Адже порядок розташування та наповнення кухонних тумб і навісних шафок конструюється під ваші потреби. 

Кухня на замовлення від «Меблі-ПВМ»

Для кухонних меблів вибирайте матеріал, який буде легким у догляді та стійким до вологи. Замовляючи кухню, варто одразу вибрати кухонний фартух, який складатиме з меблями єдиний ансамбль. При замовленні кухні в «Меблі-ПВМ» ви отримаєте дизайн-проект у подарунок, а через кілька днів після його узгодження вже можна користуватися всіма перевагами якісних і красивих меблів.

Комментарии запрещены.