Cервіс для обрізки фото або зображень — eezzee.io

Images crop

Всім нам коли-небудь доводилося підганяти зображення під потрібний розмір, вирізати зайвий його фрагмент або змінювати форму. Якщо ви постійно робили це за допомогою додаткових програм або вбудованих утиліт, то хочемо познайомити вас з нашим онлайн сервісом для обрізки зображень.

Це абсолютно безкоштовний веб-сервіс, який не вимагає реєстрації. Вам достатньо завантажити фото з жорсткого диска кліком на кнопку або перетягнувши його прямо в поле введення. Далі ви можете почати саме редагування. У вас є можливість вирізати круглу картинку або прямокутну, розміри якої ви задаєте самостійно. Для зручності ви можете рухати не тільки шаблон, але і саму картинку. Для цього передбачено два різних режиму (крайні ліві опції панелі управління).

Якщо ви захочете наблизити або віддалити малюнок, для цього є кнопки зі значками у вигляді лупи, також ви можете зробити це за допомогою коліщатка миші. Для повороту змінюваного об’єкта на сорок п’ять градусів необхідно натиснути на клавішу із закругленою стрілкою. Під час обрізки зображення ви можете віддзеркалити його по горизонталі або вертикалі за допомогою набору кнопок з двонаправленими стрілками.

По завершенню всіх змін вам буде потрібно натиснути на кнопку «Обрізати», щоб зафіксувати всі виконані маніпуляції. Далі ви можете зберегти готовий документ на пристрій, з якого працювали, в таких форматах: PNG і JPEG. Хотілося б звернути Вашу увагу на те, що всі дії з файлами відбуваються безпосередньо в браузері, без задіяння серверів. З нетерпінням будемо чекати вас на нашому сайті для обрізки зображень.

Комментарии запрещены.